Appartement in Rotterdam (Burgemeester van Walsumweg)

Meld je aan voor het huren van een woning

SHORT PERIOD: ONLY FOR RENT FROM 16th of DECEMBER TO THE 19th OF JANUARI: ITS FOR ONLY 4,5 WEEKS. Omdat ik op reis ga, verhuur ik mijn gemeubileerde huis onder. Check dus even goed de verhuurperiode: 16 december 2023 tm 19 januari 2024. Ik heb een zeer centraal gelegen appartement, met prachtig uitzicht over de...

Snel een Appartement huren kan nu eenvoudig in Rotterdam via Papayo. Appartement in Rotterdam (Burgemeester van Walsumweg) is nu te huur. SHORT PERIOD: ONLY FOR RENT FROM 16th of DECEMBER TO THE 19th OF JANUARI: ITS FOR ONLY 4,5 WEEKS. Omdat ik op reis ga, verhuur ik mijn gemeubileerde huis onder. Check dus even goed de verhuurperiode: 16 december 2023 tm 19 januari 2024. Ik heb een zeer centraal gelegen appartement, met prachtig uitzicht over de maas. Ik ben op zoek naar een vrouw of een stel die graag comfortabel voor 4,5 weken in Rotterdam wil verblijven. Woonkamer, slaapkamer, extra slaapkamer met logeerbed, bad/douche, apart toilet en keuken. Er is een bad, droger, douche, wasmachine en vaatwasser. De kamer is excl warmte. Hier zal ik afspraken met je over maken dat je uiteindelijk de kostprijs betaald, gezien de wintermaand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/appartement-rotterdam/burgemeester-van-walsumweg/appartement-2182424?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Appartement in Rotterdam (Burgemeester van Walsumweg) vind u hier <<====

Appartement in Rotterdam (Burgemeester van Walsumweg)
Appartement in Rotterdam (Burgemeester van Walsumweg)
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo