Kamer in Amsterdam (Grote Ruwenberg)

Meld je aan voor het huren van een woning

ik verhuur als hospita vanaf 1 februari 2024 een mooie kamer met Frans balkon in mijn appartement. Ik woon nabij de VU en op steenworp afstand van winkels. Ik zoek een rustige huurder voor een langere periode. Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Amsterdam via Papayo. Kamer in Amsterdam (Grote Ruwenberg) is nu te huur. ik verhuur als hospita vanaf 1 februari 2024 een mooie kamer met Frans balkon in mijn appartement. Ik woon nabij de VU en op steenworp afstand van winkels. Ik zoek een rustige huurder voor een langere periode.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/kamer-amsterdam/grote-ruwenberg/kamer-2181625?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Kamer in Amsterdam (Grote Ruwenberg) vind u hier <<====

Kamer in Amsterdam (Grote Ruwenberg)
Kamer in Amsterdam (Grote Ruwenberg)
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo