Kamer in Amsterdam (Leusdenhof)

Meld je aan voor het huren van een woning

Hallo allemaal,Ik verhuur binnenkort een kamer in mijn appartement van 3,25 x 2,85 m. Mijn huidige huisgenoot weet nog niet exact wanneer hij eruit zou willen, dus de datum van beschikbaarheid zal in overleg zijn. De kamer zal waarschijnlijk ongemeubileerd opgeleverd worden. De gezamenlijke woonruimte bestaat uit de keuken, de woonkamer, badkamer, een berging en...

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Amsterdam via Papayo. Kamer in Amsterdam (Leusdenhof) is nu te huur. Hallo allemaal,Ik verhuur binnenkort een kamer in mijn appartement van 3,25 x 2,85 m. Mijn huidige huisgenoot weet nog niet exact wanneer hij eruit zou willen, dus de datum van beschikbaarheid zal in overleg zijn. De kamer zal waarschijnlijk ongemeubileerd opgeleverd worden. De gezamenlijke woonruimte bestaat uit de keuken, de woonkamer, badkamer, een berging en een ruim en gezellig balkon. Hier is verder al alles ingedeeld en ingericht:)Af en toe zal mijn hond (zie foto’s) ook aanwezig zijn. Dit zal gaan om 2 weken per maand ongeveer. In de weekenden ben ik zelf meestal weg, en doordeweeks zal mijn vriend ook vaak aanwezig zijn. Ikzelf ben een 24-jarige werkende student, ga hier en daar avondjes uit en hou wel van een wijntje bij een film kijken en culturele uitjes. Ik hoop een huisgenoot te vinden die het leuk vindt dat mijn hond er ook af en toe is, netjes zijn spullen opruimt en gezellig een wijntje meedrinkt op zijn tijd. Als er vragen zijn of een bezichtiging gewenst is, stuur dan vooral een berichtje!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/kamer-amsterdam/leusdenhof/kamer-2182558?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Kamer in Amsterdam (Leusdenhof) vind u hier <<====

Kamer in Amsterdam (Leusdenhof)
Kamer in Amsterdam (Leusdenhof)
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo