Kamer in Amsterdam (Quellijnstraat)

Meld je aan voor het huren van een woning

Aangezien mijn huidige huisgenootje gaat verhuizen komt haar kamer vrij in een klein maar fijn appartementje in hartje de Pijp. Over het appartement:De kamer die vrijkomt, is de grootste in huis en wordt ongemeubileerd opgeleverd. De rest van het appartement is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Denk aan een vaatwasser, was/droogcombinatie en een...

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Amsterdam via Papayo. Kamer in Amsterdam (Quellijnstraat) is nu te huur. Aangezien mijn huidige huisgenootje gaat verhuizen komt haar kamer vrij in een klein maar fijn appartementje in hartje de Pijp. Over het appartement:De kamer die vrijkomt, is de grootste in huis en wordt ongemeubileerd opgeleverd. De rest van het appartement is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Denk aan een vaatwasser, was/droogcombinatie en een toilet gescheiden van de badkamer. Het appartement ligt in het bruisende hart van de Pijp, met het Marie Heinekenplein als voortuin en de Albert Cuypmarkt als achtertuin. Alles is op loopafstand. Dankzij aangrenzende binnentuinen heb je ’s nachts geen last van geluidsoverlast. En oh ja, er is een kat genaamd Lilo die ook haar thuis hier heeft gevonden.Over mij:Ik ben 28 en heb mijn eigen leventje in Amsterdam. Ik ben dus op zoek naar iemand die dit ook heeft, maar het ook gezellig vind om samen een wijntje of een spelletje te doen thuis. Ik heb best een onregelmatig leven waarin ik het dan heerlijk vind om lekker voor de TV te hangen wanneer ik thuis ben. Mocht je het leuk vinden om samen slechte reality shows te kijken ben ik hier dan zeker voor in! Ook vind ik het belangrijk dat we samen het huis schoon en netjes houden. Zelf woon ik intussen al 3 jaar in dit appartementje en het is mijn favoriete plekje in Amsterdam so far!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/kamer-amsterdam/quellijnstraat/kamer-2183356?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Kamer in Amsterdam (Quellijnstraat) vind u hier <<====

Kamer in Amsterdam (Quellijnstraat)
Kamer in Amsterdam (Quellijnstraat)
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo