Kamer in Delft (Balthasar van der Polweg)

Meld je aan voor het huren van een woning

Beste kamerzoekenden,Aangezien mijn huisgenoot mij gaat verlaten, komt er per begin december (datum in overleg) een kamer vrij op de BalPol! Ik ben dus op zoek naar een gezellige mannelijke master student. Het is een huis voor 2 personen met een gedeelde badkamer, toilet en GR. De kamer is een ruime 20 m2 en heeft...

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Delft via Papayo. Kamer in Delft (Balthasar van der Polweg) is nu te huur. Beste kamerzoekenden,Aangezien mijn huisgenoot mij gaat verlaten, komt er per begin december (datum in overleg) een kamer vrij op de BalPol! Ik ben dus op zoek naar een gezellige mannelijke master student. Het is een huis voor 2 personen met een gedeelde badkamer, toilet en GR. De kamer is een ruime 20 m2 en heeft een deur naar het balkon met een prachtig uitzicht op Delft en Den Haag.Wat kun je verwachten van je huisgenoot? Je komt te wonen met een net afgestudeerde van 25 die werkt in Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het nice om een rondje te fietsen op mijn racefiets. Ook ben ik in het bezit van een paar hardloopschoenen al zit daar misschien een laagje stof op. Ik vind het gezellig om regelmatig samen te eten en zo op z’n tijd een biertje te doen. De kamer komt is het eerste jaar onderhuur maar er is een grote kans dat je daarna kan verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Ben je ge├»nteresseerd? Stuur dan een berichtje waarin je jezelf kort voorstelt. Laat ook even weten welk gerecht jij beter kan maken dan wie dan ook! Eind aankomende week nodig ik mensen uit om kennis te maken.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/kamer-delft/balthasar-van-der-polweg/kamer-2177210?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Kamer in Delft (Balthasar van der Polweg) vind u hier <<====

Kamer in Delft (Balthasar van der Polweg)
Kamer in Delft (Balthasar van der Polweg)
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo