Kamer in Groningen (Bedumerweg)

Meld je aan voor het huren van een woning

Over de kamer en woningDe kamer is aan de voorzijde van een kleine eengezinswoning met twee slaapkamers aan de bedumerweg en is op korte afstand van zowel de hogeschool als het centrum.De woning wordt gedeeld met één andere bewoner, te weten de hoofdhuurder. De woning wordt voor bepaalde termijn gehuurd van de particuliere eigenaar tot...

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Groningen via Papayo. Kamer in Groningen (Bedumerweg) is nu te huur. Over de kamer en woningDe kamer is aan de voorzijde van een kleine eengezinswoning met twee slaapkamers aan de bedumerweg en is op korte afstand van zowel de hogeschool als het centrum.De woning wordt gedeeld met één andere bewoner, te weten de hoofdhuurder. De woning wordt voor bepaalde termijn gehuurd van de particuliere eigenaar tot 1 juli 2025. De woning is geheel gemeubileerd op de eigen slaapkamer na. Er is en mooie woonkamer en een ruime keuken en een goed onderhouden badkamer met wc op de eerste verdieping. De woning heeft een kleine tuin aan de achterzijde. Over mij, je toekomstige huisgenootBij deze stel ik mijzelf graag voor. Ik ben Steef de Graaff, 18 jaar en ben dit studiejaar gestart met de opleiding Biologie en Medische research. Ik ben opgegroeid in Ens, gemeente Noordoostpolder waar ik in het weekend vaak ben. In mijn vrije tijd doe ik aan de sport survival, dit deed ik altijd in Vollenhove en heb ik voortgezet bij de studentensurvivalvereniging moddervet. Ik ben geen uitgaanstype, maar hou wel van gezelligheid, strategische games, bordspellen en lekker eten. Ik kan ook koken. Ik ben van de droge humor maar sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Ik ben nooit te beroerd te helpen als me dat gevraagd wordt.Over jou:Ik zoek een nette en vriendelijke sociale huisgenoot die het leuk vind om ook wel eens samen te eten of wat te ondernemen. Het liefst zit je in je eerste of tweede studiejaar.Wil je in aanmerking komen voor deze kamer, stuur dan een bericht waarin je jezelf voorstelt.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/kamer-groningen/bedumerweg/kamer-2182561?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Kamer in Groningen (Bedumerweg) vind u hier <<====

Kamer in Groningen (Bedumerweg)
Kamer in Groningen (Bedumerweg)
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo