Kamer in Groningen (De Savornin Lohmanlaan)

Meld je aan voor het huren van een woning

Hi! omdat ik op reis ga verhuur ik mijn huis voor een korte periode, data zijn flexibel, ik ga zelf begint december weg maar ben ook een groot deel van februari niet thuis. Je krijgt een slaapkamer en studeer/logeerkamer, beide 7m2 en deelt de ruime woonkamer met een gezellig werkend huisgenootje van 26. Je zult...

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Groningen via Papayo. Kamer in Groningen (De Savornin Lohmanlaan) is nu te huur. Hi! omdat ik op reis ga verhuur ik mijn huis voor een korte periode, data zijn flexibel, ik ga zelf begint december weg maar ben ook een groot deel van februari niet thuis. Je krijgt een slaapkamer en studeer/logeerkamer, beide 7m2 en deelt de ruime woonkamer met een gezellig werkend huisgenootje van 26. Je zult ook regelmatig het huis alleen hebben.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/kamer-groningen/de-savornin-lohmanlaan/kamer-2181670?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Kamer in Groningen (De Savornin Lohmanlaan) vind u hier <<====

Kamer in Groningen (De Savornin Lohmanlaan)
Kamer in Groningen (De Savornin Lohmanlaan)
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo