Kamer in Groningen (Prinsesseweg)

Meld je aan voor het huren van een woning

(sorry ONLY DUTCH SPEAKERS)Omdat ik voor mijn studie naar het buitenland ga ben ik opzoek naar iemand die mijn kamer wil onderhuren. Huur periode is van 1-1-2024 tot 1-7-2024De kamer is gelegen op 10 minuten fietsafstand vanaf zernike en het is 7 minuten fietsen naar de binnenstad. Het Noorderplantsoen ligt op 2 minuten loopafstand. De...

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Groningen via Papayo. Kamer in Groningen (Prinsesseweg) is nu te huur. (sorry ONLY DUTCH SPEAKERS)Omdat ik voor mijn studie naar het buitenland ga ben ik opzoek naar iemand die mijn kamer wil onderhuren. Huur periode is van 1-1-2024 tot 1-7-2024De kamer is gelegen op 10 minuten fietsafstand vanaf zernike en het is 7 minuten fietsen naar de binnenstad. Het Noorderplantsoen ligt op 2 minuten loopafstand. De kamer is 20m2 met een eigen keuken, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en wastafelkast. De douche, toilet en tuin worden gedeeld met 4 andere huisgenoten.Ik ben op zoek naar een rustig persoon die al verder is in haar studie.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten. [1][1] https://kamernet.nl/huren/kamer-groningen/prinsesseweg/kamer-2182255?utm_source=papayo&utm_medium=affiliate&utm_content=Feed&utm_campaign=papayo

Meer informatie over Kamer in Groningen (Prinsesseweg) vind u hier <<====

Kamer in Groningen (Prinsesseweg)
Kamer in Groningen (Prinsesseweg)
We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Snel huren
Logo