Kamer in Wittevrouwen

Snel een Woonhuis huren kan nu eenvoudig in Utrecht via Papayo. Kamer in Wittevrouwen is nu te huur. DUTCHIES ONLYPer 1 januari komt er een tijdelijke kamer van 16 m2 vrij. Ga ervan uit dat deze kamer tot juni/juli beschikbaar is. Deze kamer is gelegen in Wittevrouwen en op 4 min fietsafstand van het Neude. De huur van deze tijdelijke kamer bedraagt € 407 inclusief. Momenteel wonen er nog 3 personen op de bovenverdieping, maar dit wordt gesplitst in twee delen. Dat betekent dat wij met z’n tweeën op de begane grond komen te wonen en we de wc / badkamer / keuken / tuin delen.Ik hoor je denken, wie is die meid dan? Nou, ik ben Emme Bijlmakers, 23 jaar, afgestudeerd in Communicatie en momenteel werk ik fulltime. Midden januari ruil ik mijn wintertruien in voor bikini’s en vertrek ik voor vijf weekjes naar de Filipijnen. Aan het begin heb je het rijk dus helemaal voor jezelf (breek niet de tent af, want ik weet waar je huis woont).Waar ik gelukkig van word? Goede muziek, festivals, lekker eten, planten levend houden, theeleuten, mensen die lachen, Netflix, winkelen, sporten… eigenlijk alle standaard shit.Om het in huis een beetje gezellig te maken ben ik op zoek naar een open minded chick die minimaal 24 jaar oud is, iemand die fulltime werkt en van goede muziek houdt (Hiphop/R&B/schuurmuziek is een must). Ik zou het fijn vinden om met iemand te wonen die een beetje z’n eigen leven leidt, maar wel gewoon tijd wil vrijmaken om gezellig samen thuis te zijn. Daarnaast wil ik in een schoon huis blijven wonen, dus zoek ik iemand die dat net zo belangrijk vindt als ik. Kortom een leuk, lief en verzorgd persoon waar ik het aankomend halfjaar mee kan lachen en huilen.Zie jij het al voor je om samen met mij er een heel gezellig halfjaar van te maken? Stuur me een bericht en wie weet tot snel.

Meer informatie over Kamer in Wittevrouwen vind u hier <<====

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *