– PINK PENTHOUSE ZOEKT HUISGENOOT (V) –

Snel een Kamer huren kan nu eenvoudig in Groningen via Papayo. – PINK PENTHOUSE ZOEKT HUISGENOOT (V) – is nu te huur. Onderhuur Groningen (Spilsluizen) februari – juli met kans op blijven!Lieve kamerzoekenden,Vanaf 1 februari zal ik mijn fijne kamer in de Pink Penthouse verlaten om een paar maanden Azië te gaan ontdekken. Mijn kamer komt vrij van februari tot juli. Als ik terug kom van reizen ga ik op zoek naar een ander huisje waar ik rustig mijn co-schappen kan starten. De kans is dus aanwezig dat je vanaf 1 juli gewoon in de kamer kunt blijven. Ons huis ligt in het centrum van Groningen, aan de gracht. De kamer is 18 m2 en beschikt ook over een klein dakterrasje. We wonen met 4 meiden en hebben een gezellige woonkeuken waar we graag samen eten. Op dinsdag hebben wij meestal huisavond, en vinden het daarnaast gezellig om vaak samen te chillen. We zijn allen actief lid bij verschillende studenten verenigingen. De kamer is gemeubileerd en kost 415 euro inclusief.Stuur mij persoonlijk een berichtje als je geïnteresseerd bent of meer info wil. Dan zullen wij een aantal mensen uitnodigen om op een avondje kennis mee te maken!

Meer informatie over – PINK PENTHOUSE ZOEKT HUISGENOOT (V) – vind u hier <<====

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *